M

Tel: 0612662002

© De Antatolen Nederland
Algemene voorwaarden
Reclamebureau Den Helder

De Anatolen

Algemene Rasbeschrijving

Algemene rasbeschrijving van de anatolen

Radiuz Subscription Factory
Over de afkomst van de Anatolische herder wordt veel gespeculeerd, maar als we de geschiedenis volgen, krijgt het de erkenning dat het gaat om een ras echte Turkse herdershond, die naar lichaamsbouw eigenlijk ouder aandoet dan de Mesopotamische molossers met korte snuit waarvan men soms laat afstammen.

Toch is de meest voor de hand liggende relatie met de berghonden van Centraal-Azië. In Turkije worden de Anatolische herders nog steeds gebruikt voor de oorspronkelijk taak, namelijk het bewaken van grote kuddes geiten en schapen.

Echter het uiterlijk van deze Anatolische herders toont zoals bij alle echte werkende rassen, grote verschillen. Deze verschillen vindt je ook terug bij de sinds de jaren ‘60 naar West-Europa en Noord-Amerika geëxporteerde Turkse herders. Daarom heeft de FCI, in ieder geval wat de vacht betreft, in de standaard ruimte gelaten voor meerdere variëteiten.

Wat veel mensen niet weten is dat in Turkije een grote belangstelling bestaat voor de hond. Zo staan Turkse herders zelfs op Turkse postzegels afgebeeld. Sinds 1996 worden de volgende variëteiten als aparte rassen onderscheiden:

Kangal

Radiuz Subscription Factory

Thuiskomen en meteen weer naar buiten, om te genieten van uw exclusieve houten veranda. Voor veel mensen is dat het echte leven. Een houten terrasoverkapping of veranda is een must voor iedereen die houdt van het buitenleven. De luxe veranda is een waardevolle aanwinst voor uw woning en tuin en geeft een sfeervolle plek om van de mooie dingen van het leven te genieten.

Kangal

Radiuz Subscription Factory

Korte omschrijving

Verwarming

Radiuz Subscription Factory

Een knapperend houtvuur om heerlijk dichtbij te kruipen en zo ook als het weer wat minder wordt te kunnen genieten van de veranda. Of kiest u ervoor om er snel warmpjes bij te zitten met een elektrische of gasverwarming? Keuze genoeg bij FSVerandabouw.

Korte omschrijving

Buitenkoken

Radiuz Subscription Factory

Buitenkoken heeft de laatste tijden een enorme toevlucht genomen. Van een robuste rocketstove tot een volledige buitenkeuken met een composiet blad waarin de spoelbak en kamado BBQ perfect zijn geintergeerd. Het geheel kan volledig naar wens worden uitgevoerd en als u al een mooie bbq heeft kunnen we uiteraard het meubel hierop aanpassen.

Korte omschrijving

Divers

Radiuz Subscription Factory

Van een pergola, berging, kapschuur, carport tot een complete tuinkamer, alles is mogelijk. Tijdens een oriënterend gesprek kunnen de wensen en mogelijkheden samengevoegd worden tot een mooi ontwerp.

 

 

Vragen Formulier

Nadat wij uw vraag hebben ontvangen, zullen wij u z.s.m. contacten.

Waarom wij?

Herplaatsers

De Anatolen Nederland richt zich vooral op het opvangen van honden die extra aandacht nodig hebben.

Eigen honden

Passie voor dit ras heeft me zodanig toegeleid dat we van dit ras pups hebben van uit onze eigenlijn.

Vakantie opvang

Gaat u op vakantie en zoekt u voor uw hond ook een leuke vakantie dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Dag/Weekend opvang

Heeft u een spoed situatie dat kan u ook uw hond bij ons voor een dag of een weekend onderbrengen.

ADRES GEGEVENS

Eldijk 10
7845 TD - Holsloot

CONTACT GEGEVENS

www.deanatolennederland.nl
info@deanatolennederland.nl
Tel: 06 12662002

© 2022 De Anatolen Nederland

BEL DIRECT

MAIL ONS